Appartement Á vendre, Budaörs

Page principale » Appartement Á vendre, Budaörs » Appartement Á vendre, Budaörs

255 000 000 Ft

€670 841
Données d'annonceur

Honvári Dóra

Écrivez un message
Votre message, 10 caractères minimum.
Descriptif

Texte traduit

Texte originel
BUDAÖRS VÁRJA!

Budaörs legszebb és legcsendesebb részén belső háromszintes 206 nm-es, amerikai étkezős konyhás + 4 szobás erkélyes-teraszos kertkapcsolatos ikerházfél 255 M Ft-ért eladó.

SZUTERÉN
Az ingatlanba egy elektromos kapuval ellátott magánútról érkezünk, majd a garázsból az ablakokkal rendelkező 65 nm-es szuterén szintre. Nagyszerű lehetőség ez a lakótér kibővítésére, ahol a gépészet mellett mosókonyhán túl iroda, házi fitneszterem, további hálószoba, gardróbszoba, vagy akár egy külön „lakosztály” is kialakítható. Miután természetes fény jut be erre a szintre is, teljes értékű lakótérként használható, az egyéni igényeknek megfelelően.

FÖLDSZINT
A belső lépcsőn jutunk fel a földszintre, nagyjából középtájon. Jobbra az amerikai konyhás étkező nappali, balra egy szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található. A nappaliból nyílik a 25 nm-es terasz, melynek folytatása a saját kert.
A dolgozó/vendégszobának külön bejárata is van, hogy a helyiség kívülről is megközelíthető lehessen.

EMELET
Három szoba és egy hatalmas, szaunának is helyet adható fürdőszoba van az emeleten, mindegyik helyiség teraszkapcsolatos. Igen, még a fürdőszoba is. A két D-i tájolású szoba a város felé néz, míg a fürdőszoba a hegy felé. Elképesztő térélmény!

KERT
Saját, kerítéssel elválasztott 182 nm kert tartozik az ingatlanhoz.

PARKOLÁS
A lakáshoz 2 db garázsbeálló tartozik, amelyek a vételár részét képezik.

SAJÁTOSSÁGOK
Sok nagy ablak és három terasz jellemzi az ingatlant, így szinte bekúszik a természet a falak közé is.

MŰSZAKI LEÍRÁS
Hőszivattyú
Padlófűtés
Mennyezeti hűtés-fűtés
Napelem előkészítés
Választható burkolatok, szaniterek
Kítűnő nyílászárók

LOKÁCIÓ
Az ingatlan elhelyezkedése abszolút egyedülálló, a Kőhegy és a lábánál kacskaringózó utcák hangulata megunhatatlan. Az ingatlanból örökpanoráma nyílik a Kőhegy természetvédelmi területére, melynek ezen a részen a hegyoldalban nincsenek és nem is lesznek magasan levő épületek, csak a hegy lábánál a pincesor.
Az ingatlan széles aszfaltozott úton közelíthető meg, kellő távolságra van a belvárostól ahhoz, hogy már nem hallatszik ide az autópálya zaja, ugyanakkor gyalog 10 perc alatt elérhető a tömegközlekedés.

Kinek kell bemutatni Budaörs sokszínűségét, Bp-hez és egyben a Balatonhoz is való közelségét, remek oktatási intézményeit, kedvelt kirándulóhelyeit, mindenféle áruházait, kulturális és gasztronómiai színtereit?

Az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik otthonukban a nyugodt pihenésre vágynak.

Átadás 2023 II. negyedév

Détails d'annonce: Appartement

n/a

Brique

n/a

Excellent

Confort moderne

Récemment construit

206 mètre carré

n/a

n/a

n/a

n/a