Appartement Á vendre, Budapest, IIIe. Arrondissement

Page principale » Appartement Á vendre, Budapest, IIIe. Arrondissement » Appartement Á vendre, Budapest, IIIe. Arrondissement

53 620 000 Ft

€141 061
Données d'annonceur

Micsik Andrea

Écrivez un message
Votre message, 10 caractères minimum.
Descriptif

Texte traduit

Texte originel
Átadás előtti AKCIÓ!

A III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el.
A 50 000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a projektet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

Az új projekt harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épül, amelyben összesen 218 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 27 m2-es stúdió lakástól egészen a 107 m2-es, nagy teraszos lakásokig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, a fennmaradó otthonok pedig kertkapcsolattal rendelkeznek. Átadás 2023 első negyedévében történik. Örökpanorámás lakások egyedi kilátással a Dunára és az Óbudai-szigetre.

Az épület fűtési energiája és meleg víz előállítására szolgáló energia részben földgázüzemű kondenzációs kazánokkal, részben korszerű hőszivattyúkkal központilag kerül előállításra. A lakások fűtése a folyamatos tartózkodásra szolgáló helyiségekben monolit vasbeton födémekbe integrált, mennyezeti fűtő(-hűtő) panelokkal valósul meg.
A hőszivattyús rendszer lehetővé teszi a lakások hűtését is a mennyezeti fűtő(-hűtő) panelok segítségével.

1. emeleti lakás paraméterei:

Nappali: 18,49 nm-es
konyha: 3,83 nm-es
Fürdőszoba : 4,56 nm-es
Étkező: 0,64 nm-es
Előtér: 2,80 nm-es


Teremgarázs: 6.490.000.Ft –tól , tárolók: 650.000.Ft /nm –től elérhetőek.

Hívjon bizalommal!

Détails d'annonce: Appartement

1er étage

n/a

Géothérmique

Excellent

Confort moderne

Récemment construit

30 mètre carré

n/a

Propre

n/a

Pare-feu

Carte