Appartement Á vendre, Budapest, VIIe. Arrondissement

Page principale » Appartement Á vendre, Budapest, VIIe. Arrondissement » Appartement Á vendre, Budapest, VIIe. Arrondissement

62 990 000 Ft

€165 711
Données d'annonceur

Noszkay Zsuzsanna

Écrivez un message
Votre message, 10 caractères minimum.
Descriptif

Texte traduit

Texte originel
BEFEKTETŐK, BELVÁROSI LAKÁS KERESŐK FIGYELEM!Budapest, 7. kerültében annak is a legkedveltebb részén (Belső Erzsébetvárosban) a Nagy Diófa utcában, egy 2. emeleti GYÖNYÖRŰ BELSŐ PARKRA NÉZŐ, CSENDES, napfényben úszó belső kétszintes, 70 m2 alapterületű, nappali + 2 hálós közepes állapotú lakás kedvező áron eladó.Az ingatlan TEHERMENTES és a kifizetést követően AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!Maga az épület a 1920-as évek környékén épült és 1986-ban egy komoly rehabilitáción esett át, amikor az épület áramhálózata, gerinc gázvezetékei, homlokzata és lépcsőháza felújításra került, mely a mai napig karbantartott és rendezett!A ház belső udvarát 5 tömb öleli körbe, úgy hogy az épületek között egy hatalmas belső tér található, melyből egy CSODÁS fákkal, padokkal övezett madárcsicsergős PARK került kialakításra, így a házban lévő egy kapun keresztül pihenhetik ki a nap fáradalmait. Az épület tetőszerkezetén meleg víz rásegítését szolgáló napkollektorok is kiépítésre kerültek.A lakók csendes, békés életvitelt folytatnak! A lakás egy a lépcsőháztól leválasztott külön nyitható rácsos ajtón keresztül közelíthető meg és csak EGY szomszédja van.Elosztását tekintve kiváló:

Alsó szint: egy 3,85 m2-es előszoba fogadja az érkezőket, balra külön nyílik egy ablakos külön konyha (6,06 m2),egy külön mellékhelyiség kézmosóval (1,67 m2), jobbra egy 15,74 m2-es nappali, az előszoba végén jutunk az emeletre egy fémszerkezetű lépcsőn.Emelet: egy közlekedőbe (4,22 m2) érkezünk (itt beépített szekrény is helyet kapott) innen nyílik egy kényelmes méretű ablakos fürdőszoba (3,49 m2) káddal, wc-vel felszerelve, majd innen nyílik egy 28,52 m2-es tér, melyből egy 20 m2 hálószoba és egy gipszkartonnal leválasztásra került egy kb. 9 m2-es hálószoba, melyből egy tároló is nyílik (2,40 m2) mely gardróbnak is kiváló választás.

Továbbá ebből a helyiségből egy létrán keresztül jutunk az épület tetőterébe, mely jelenleg le van zárva egy lánccal a létrához rögzítve.A lakás jelenlegi elosztása egyszerűen átalakítható, miután minden belső válaszfala 10cm-es téglafal vagy gipszkarton, így könnyen bontható, ha tereket szeretne növelni.Lakás műszaki adatai:

-Fűtés és meleg víz ellátást: házközponti fűtés látja el mindkettőt

-Hűtés: az emeleten egy 2,5 Kw-os klíma gondoskodik

-Nyílászárók: az alsó szinten lévő nyílászárók cseréje néhány éve megtörtént, így 2 rétegű fehér műanyag nyílászárók kerültek be. Az emeleten dupla thermo üvegezésű, tetőtéri ablakok találhatóak.

-Az emeleten lévő tetősíkban 10 cm-es üveggyapot szigetelés van.

-Belmagasság: 3,60 m

-Konyhában gáztűzhely kiállás kiépítve.

-A képeken látható beépített konyhabútor és klíma a vételár részét képezik.

-A házban Vodafone szolgáltatja a tévé és internet szolgáltatást.A lakás fenntartási költsége igen kedvező!

Közös költség: 47.000.-Ft/hó, mely tartalmazza: korlátlan vízfogyasztást, fűtés (állandó hőmérséklet: 23 fok) +meleg víz költség, csatornázási díjat, szemétszállítást, takarítást és felújítási alapot. Villanyszámla:7-8.000.-Ft/hóA lakáshoz tartozik TÁROLÓ helyiség,mely az egyik szomszéddal közös ahol a téli-nyári gumik, karácsonyi díszek, szerszámok stb. tárolására alkalmas.

Tömegközlekedéssel szinte minden elérhető: 4-6-os, 47-es és 49-es villamosok, 2-es és 3-as metróvonal, a 74-es trolibusz, valamint számos nappali és éjszakai buszjárat érhető el csupán pár perces sétával.A legnépszerűbb üzletek, élelmiszerboltok, éttermek, szolgáltatások, bevásárlóközpontok, illetve kulturális és szórakozási lehetőségek szintén megtalálhatók a közvetlen közelben.További bővebb információkért, illetve a megtekintés ügyében forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom!

Détails d'annonce: Appartement

2e étage

Brique

Interne

Moyen

Confort moderne

n/a

70 mètre carré

n/a

n/a

n/a

n/a