Maison Á vendre, Demjén

Page principale » Maison Á vendre, Demjén » Maison Á vendre, Demjén

75 000 000 Ft

€192 253
Données d'annonceur

Józsa Ibolya

Écrivez un message
Votre message, 10 caractères minimum.
Descriptif

Texte traduit

Texte originel
HEVES MEGYE, gyógyvizek völgyében: DEMJÉN csendes részén épült 240 nm-es CSALÁDI és APARTMAN HÁZ ELADÓ!!!
A környező erdőkre is panorámás 1272 m2 telken épült ez a teljes kényelmet biztosító ház külön bejáratú melléképületekkel.
Az ingatlan kiemelt környezetben helyezkedik el: családi háznak, hétvégi háznak, apartmannak, vállalkozásnak is egyaránt kiválóan használható!!!
Az összközműves ingatlan 1987-ben épült téglából, a tetőborítása cserép, fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A földszinten tágas előteret, nappalit, konyhát, két hálószobát, fürdőszobát, toiletet alakítottak ki. Ehhez kapcsolódóan található az egyik gépkocsitároló is.
Az emeleten három nagyméretű apartman ( a hozzá kapcsolódó panorámás terasszal ), teakonyha és fürdőszobák kaptak helyet, amelyek teljes körűen felszereltek. A 75 nm-es alsó szinten helyezkedik el a kazánház tároló helységekkel.
A családi házban az elmúlt évben hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be és új modern klimaberendezéseket építettek be.
A 2+2 személyes 36 nm-es apartmanház: külön bejárattal, saját fürdőszobával, konyhával, kis étkezővel található az ingatlanon.
Az udvara gyönyörűen parkosított, itt a szabad idő eltöltését szolgáló tömörfa kerti bútorok, bográcsozó, nyársaló és grillező is a rendelkezésre áll! A kertben veteményes kert és termő gyümölcsfák sokasága megtalálható!
Az épülethez tartozó melléképületben igény szerint önálló lakrész is kialakítható!
A Termál völgyben fellelhető gyógyvizes fürdők egész évben várják a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket, ezért az apartman ház kihasználtsága is igen jó, magas jövedelmezőséget biztosít tulajdonosai részére!
Eger 8 km, de Budapest is mindösszesen 120 km-re helyezkedik el! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!!! További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az Eladók és a Vevők rendelkezésére!!!
Ha Ön meglátta a lehetőséget e páratlan befektetésben, várom a megtisztelő hívását!

Détails d'annonce: Maison

240 mètre carré

1 274 mètre carré

Excellent

Maison indépendante

Brique

Thermosiphon

n/a

Confort moderne

21-50 ans

n/a

n/a

n/a