Maison Á vendre, Vászoly

Page principale » Maison Á vendre, Vászoly » Maison Á vendre, Vászoly

600 000 000 Ft

€1 546 910
Données d'annonceur

Hortobágyi Zsuzsanna

Écrivez un message
Votre message, 10 caractères minimum.
Descriptif

Texte traduit

Texte originel
MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI!!!!

A Balaton-felvidéken, történelmi CSALÁDI BIRTOK, parkosított kerttel, csörgedező PATAKKAL eladó!
Egy gyöngyszem a történelemből, csodálatos, festői természetvédelmi terület, mely Önre vár. Egyedi, örökös nyugalom, természetes, háborítatlan közeg.

INGATLAN:
A 7 db helyrajzi számon nyilvántartott ingatlanon az összes beépítés: 500 m2. A birtokra murvázott út vezet, parkolás udvari beállón lehetséges.
Az egybefüggő terület összesen 3 Ha, melyben van 2 Ha szépen gondozott park, gyümölcsös, szántó, egy fiatal parkerdő, mely részben parkosítható.
1 ha területen helyezkednek el a történelmi korú épületek, mint a MALOMHÁZ, MOLNÁRHÁZ. A két régi épület jelenleg vendégfogadásra lett kialakítva.
A Molnárház 3 szintes épület, 190 m2 összterülettel, + pince 40 m2, rendezvény terasz 120 m2. Itt 11 fő fogadására alkalmas, 3 szoba, 3 fürdő és 2 társalgót találunk.
A Malomház 3 szintes épülete 131 m2 összterületű + 3 fedett terasz (46 m2), mely épületben 14 fő fogadása lehetséges, itt 4 szoba, 4 fürdő, konyha, társalgó található.
Az ingatlanokat 1997-ben felújították. A 2 főépület mellett még egy félig kész RÖNKHÁZ és egy GAZDASÁGI ÉPÜLET is található.
Jelenleg a vízellátás a tavakból van megoldva vízellátó rendszerrel. Ez nem ivóvíz, de minden másra alkalmas. A villany három fázis, 48 A. A fűtés CSERÉPKÁLYHÁKKAL, KANDALLÓVAL megoldott. A szennyvíz egy nagy szivattyú segítségével egy zárt tárolóba kerül.
A területen egy 10 m x 30 m-es FOCIPÁLYA is helyet kapott.
További fejlesztésre, építésre, bővítésre van lehetőség, melyről a helyi hatóság véleményét ki kell kérni.

KÖRNYÉK:
A település Balatonfüredtől 15, Aszófőtől 10, Balatonudvaritól 5 kilométerre található. Vászoly elnevezése valószínűleg Vazul Árpád-házi herceg nevéből származik. A község fölött strázsáló római katolikus templomot 1803-ban építették klasszicista stílusban.
Ősbükköse különösen értékes, védett.
Lehetséges hasznosítások: vendégház, vadászbirtok, üdülőkomplexum, esküvők, szülinapok, csapatépítő tábor, stb.

ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ!!!!

Referencia szám: HZ518636-NOK

Détails d'annonce: Maison

500 mètre carré

31 000 mètre carré

Moyen

Ferme

Brique

Autre

n/a

n/a

50+ ans

n/a

2e étage

n/a

Carte